volgens een vaste aanpak

Ook bij de aankoop van een huis werkt Accolade Makelaars volgens een vaste aanpak. Die aanpak is overzichtelijk weergegeven in ons Koop Begeleidings Plan. Daarin staat onder meer op welke manier we voor u op zoek gaan, welke voordelen u hebt door te werken met een deskundige NVM-makelaar en welke stappen we namens u kunnen ondernemen.

Doe-het-zelven bij de aankoop van een huis lijkt voor sommige mensen een aantrekkelijke keuze. Veel informatie is immers te vinden op internet, er is altijd wel een handige kennis of buurman die even wil meekijken naar mogelijke gebreken aan of in het beoogde pand, en onderhandelingen - ach, dat kunnen we ook wel zelf. Snel verdiend, is de gedachte.

Financiële risico's

Is dat ook zo? Die vraag is zeker niet onterecht. Het aankopen van een huis is voor de meeste particulieren geen dagelijkse bezigheid, en onervarenheid kan flinke financiële risico's met zich meebrengen. Daarnaast bieden internet en kranten niet altijd de meest actuele informatie over beschikbare woningen. En komt het op onderhandelen aan, dan is de kans groot dat de verkoper die wel met een ervaren en erkende makelaar werkt, sterk in het voordeel is.

Duidelijkheid

Over deze en andere zaken geeft het Koop Begeleidings Plan van Accolade Makelaars veel duidelijkheid. U betaalt pas voor onze dienstverlening als er daadwerkelijk een aankoop plaatsvindt. U profiteert van 40 jaar deskundigheid en optimale persoonlijke begeleiding. En komt het tot zaken, dan regelen wij alle afhandeling eveneens voor u.

Wilt u meer weten over het Koop Begeleidings Plan van Accolade Makelaars? We vertellen u graag meer. Bel 072 581 3003 of vul het contactformulier in.