Accolade betekent 'omarming' of 'verbindingshaak'.

Accolade Makelaars dateert van 1976, toen nog Monsees makelaardij. Ons bedrijf is een van de langst gevestigde makelaarskantoren van Bergen. Makelaar Marije van Veen is vrijwel vanaf het prille begin aan het bedrijf verbonden en is thans eigenaar.

Binnen de altijd grillige woningmarkt is ons bedrijf al meer dan vier decennia een constante factor in Bergen en omgeving. Want wat er ook allemaal in die jaren is veranderd, één ding is gebleven: een makelaardij met hart voor huizen én mensen. We weten maar al te goed dat een huis kopen of verkopen draait om betrouwbaarheid en deskundigheid.

Verbindingen

Accolade betekent 'omarming' of 'verbindingshaak'. En dat is ook wat we willen zijn. We zijn persoonlijk betrokken bij iedere opdracht, van de eerste kennismaking tot de handtekening bij de notaris. We leggen contacten en verbindingen en gaan altijd op zoek naar de ideale match tussen partijen.

Zeker en vertrouwd

Accolade Makelaars is lid van de NVM. Een garantie voor goed vakmanschap en voor werken conform heldere kwaliteitscriteria. Maar ook voor betrouwbare diensten door een beëdigd makelaar-taxateur. Een prettige zekerheid voor koper én verkoper.

Wilt u meer weten? Maakt u dan een vrijblijvende afspraak. Bel 072 581 3003 of vul het contactformulier in.